22:47 / 26.02.2018.

Autor: HRT

Pletikosa u Stadionu: Nadam se da će ova otkazivanja promijeniti neke stvari

Stipe Pletikosa

Stipe Pletikosa

Foto: - / -

Stipe Pletikosa se u emisiji Stadion osvrnuo na otkazivanja utakmica u Prvoj HNL zbog vremenskih uvjeta i loših travnjaka u nadi da će ova situacija konačno pokrenuti neke stvari.
Stipe Pletikosa se u emisiji Stadion osvrnuo na otkazivanja utakmica u Prvoj HNL zbog vremenskih uvjeta i loših travnjaka u nadi da će ova situacija konačno pokrenuti neke stvari. Stalno se bavimo posljedicama umjesto uzrocima. Mislim da je ovo stanje posljedica jednog dvadesetogodišnjeg zapostavljanja od stane naše krovne organizacije. Jako mi je žao pročitati sve te izjave igrača koji nemaju teren za obaviti normalan trening. Ovo još jednom skreće pozornost na naš i ovako dovoljno napaćen klupski nogomet. Nadam se da će ovo pokrenuti mnoge stvari i potaknuti mnoge ljude na nova razmišljanja. Žao mi je što se Udruga prvoligaša, koja je po meni bila prava stvar, što se tako lako rasformirala. Mislim da je treba ponovno sazvati da klubovi sami rješavaju probleme koji su zbilja nagomilani, rekao je Pletikosa. Ova inicijativa o novim travnjacima za prvoligaše je opet zakašnjela, ali dobro došla od strane nogometnog saveza. Povlači se pitanje što je s tim pomoćnim terenima na kojim igrači, ali i omladinske škole treniraju, pitao se Pletikosa.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!