"Hajdukovi seniori nogometni antitalenti, ako klinci odu, neće biti dobro"

18.03.2023.

17:08

Autor: Studio4/IMS/M.Š./HRT

Edo Pezzi u Studiju 4

Edo Pezzi u Studiju 4

Foto: HTV / HRT

Edo Pezzi gostovao je u Studiju 4 te je komentirao velike uspjehe splitskih sportaša posljednjih.

- Naši vitezovi "bijelih jedara", osvojili su prva tri mjesta u jedrenju, u novoj Laserovoj klasi, na Europskom prvenstvu u Italiji. Tonči Stipanović je prvak Europe, Filip Jurišić je bio drugi, a treći "splitski Cipranin" Pavlos Kontides, poručio je na početku sportski komentator.

Splitski nogomet, Hajduk, jedino na ovakav način, oslanjajući se na svoje mlade nade, može doći do rezultata, rekao je Pezzi, osvrnuvši se na plasman juniora u polufinale Lige prvaka.

- Sigurno će ovo donijeti malo mira ovom "dvojcu bez kormilara" kako ste ga fantastično nazvali jer je to je toliko lutanja, grešaka, promašaja da jednostavno ja ne znam "kako se to može zalijepiti", ne postoji to ljepilo. Hajduk ako ne uvrsti nekoliko tih momaka, ako se dozvoli da se rasprše diljem Europe i Hrvatske, to neće biti dobro. Mi smo sada vidjeli da ti momci imaju fantastično znanje, imaju duh, ako ste vidjeli njihovu igru. Toga nema u prvoj momčadi. Zato što imaju igrače koji su jednostavno antitalenti nogometni, koji nemaju vic, koji nemaju igru, koji nemaju sve ono što su ovi klinci pokazali.

Potom Pezzi dodaje i sljedeće.

- Možda sam ja malo euforičan jer su me vratili ovi klinci na ona vremena, kada su Mladinić i Ivić stvarali ovakve momčadi, koje su kasnije žarile i palile godinama po Jugoslaviji. Sve me to skupa veseli i ulijeva mi veliku nadu. Sigurno je da će ovo unijeti malo mira u kluba. Ali ne znam koji rezultat. Lani recimo titula Kupa, sve je to lijepo i dobro. Ali bez ovoga nema Hajduka.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!