11:40 / 22.10.2020.

Autor: HRT

Petorica zaražena u Gorici, odgođena utakmica s Rijekom

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Utakmica između Gorice i Rijeke koja se trebala odigrati u nedjelju, 25. listopada u 17:05 sati je odgođena, službeno je obljavljeno.
Utakmica između Gorice i Rijeke koja se trebala odigrati u nedjelju, 25. listopada u 17:05 sati je odgođena, službeno je objavljeno. ➡️ Odgođena utakmica Lokomotive i Hajduka zbog koronavirusa

Rezultatima pojedinačnog testiranja potvrđena je zaraza koronavirusom kod petorice igrača HNK Gorice, a još trojica imaju propisanu mjeru samoizolacije.

- Na osnovu zahtjeva HNK Gorice, sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a, donesena je odluka o odgodi utakmice. Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicijama natjecanja odgođene utakmice moraju se odigrati u prvom mogućem tereminu o čemu će se odluka donijeti naknadno, priopćila je HNK Gorica. U posljednjem prvenstvenom kolu Gorica je poražena od Dinama na Maksimiru. Zbog koronavirusa u Lokomotivi već je odgođena utakmica njihova utakmica s Hajdukom, koja se, također, trebala igrati ovog vikenda.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!