16:54 / 28.04.2020.

Autor: I.L./HRT

Perišić za rodni Omiš - donirao sredstva Hitnoj medicinskoj pomoći

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Grad Omiš odlučio je javno zahvaliti Ivanu Perišiću na donaciji tamošnjoj Hitnoj pomoći.
Hrvatski sportaši u ova teška vremena pokazali su veliko srce. Brojni su se ujedinili tijekom epidemije koronavirusa, ali i nedavnog potresa u Zagrebu, te zajednički donirali najčešće bolnice.  

Vatreni su tako pomogli Zagrebu i Hrvatskoj s 4,2 milijuna kuna, no nisu na tome stali. Uslijedile su pojedinačne donacije. Tako je Luka Modrić donirao 100.000 eura zadarskoj bolnici, Mario Mandžukić je školi u Vinkovcima donirao materijal za izradu vizira, Danijel Subašić pomogao je Zadru i Splitu... Zasigurno je dio njih odlučio djelovati i anonimno.

Grad Omiš odlučio je javno zahvaliti Ivanu Perišiću na donaciji tamošnjoj Hitnoj pomoći.

- Od srca hvala našem vatrenom Ivanu Perišiću koji nikada ne zaboravlja svoj rodni grad pa je i u ovoj trenutnoj situaciji borbe protiv pandemije koronavirusa donirao novčana sredstva Hitnoj medicinskoj pomoći Omiš. Dragi Ivane, hvala ti na velikodušnoj donaciji!, objavljeno je službenim Facebook stranicama Omiša.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!