19:01 / 26.12.2019.

Autor: K.L./HRT

Perišić za HRT: Ne možemo se nazvati favoritima na EURU

Ivan Perišić

Ivan Perišić

Foto: - / -

"Izbjegavam puno igrati kad sam stariji, ipak su godine tu", rekao je Perišić.
Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić ove godine ponovno je stigao na "Četiri kafića" i podržao ovaj tradicionalni humanitarni malonogometni turnir u Splitu u njegovom 18. izdanju. Tennis pobjednik "Četiri kafića", Kranjčaru ovacije

- Izbjegavam puno igrati kad sam stariji, ipak su godine tu. Ali kad je riječ o humanitarnoj akciji uvijek sam se i uvijek ću se odazvati i biti uz ove momke, rekao je Perišić u razgovoru za HRT. Dodao je kako se dobro uklopio u Bayern i sviđa mu se grad München nakon dolaska iz Intera. - Idemo u nove pobjede u 2020. godini, rekao je Perišić.

Komentirao je hrvatski krilni napadač i predstojeće Europsko prvenstvo 2020. godine.

- Najvažniji korak smo napravili s plasmanom, svi smo spremni za EURO, znamo što nas čeka, rekao je Perišić.

- Ne možemo se nazvati favoritima na EURU, trebamo u turnir ući skromno, kao što smo išli na svaki dosada, poznavajući naš mentalitet - ako se umislimo, neće dobro završiti za nas. Nismo favoriti, ali dat ćemo sve od sebe, zaključio je hrvatski reprezentativac.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!