15:30 / 31.01.2019.

Autor: I.L.K./HRT

Palaversa: Inzistirao sam na Hajduku jer je to moj životni san

-

-

Foto: - / -

Osamnaestogodišnji veznjak potpisao je ugovor s aktualnim prvakom Engleske, no ostaje u Splitu.
- Inzistirao sam na posudbi u Hajduk jer je to moj životni san i želim ga živjeti barem još godinu dana, rekao je Ante Palaversa okupljenim novinarima uoči treninga na Poljudu.

Osamnaestogodišnji veznjak potpisao je ugovor s aktualnim prvakom Engleske, no ostaje u Splitu.

- To je veliki plus za mene i Hajduk. Sad ću se fokusirati samo na utakmice Hajduka i treninge te napraviti što bolji rezultat u budućnosti. Sad je na meni sve, raditi i biti ponizan. Tako ću nastaviti. To je jedini put, istaknuo je Palaversa.Iz Manchestera je došao pun lijepih uspomena, u klubu ga je dočekao kapetan Vincent Kompany, no nije zaboravio zahvaliti cijelom stožeru Hajduka i svim trenerima koji su ga doveli do ovog uspjeha.

Treći je to najveći transfer u povijesti Hajduka. Na Poljudu su inkasirali 4,5 milijuna eura uz dodatnih milijun i pol nakon što istekne posudba i Palaversa preseli na Otok. Slijedi još dodatnih milijun i pol do dva milijun eura ako i kad mladi veznjak zaigra za City.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!