14:36 / 20.01.2020.

Autor: A.M./HRT

"Ove godine nitko neće zaustaviti Šibenik"

Ivo Mikuličin

Ivo Mikuličin

Foto: - / -

Petar Vlahov je s Ivom Mikuličinom razgovarao o ulasku indijskog kapitala u Šibenik i budućnosti ambicioznog šibenskog drugoligaša, koji ove sezone treći put ide u pohod na prvu ligu.
Petar Vlahov je s Ivom Mikuličinom razgovarao o ulasku indijskog kapitala u Šibenik i budućnosti ambicioznog šibenskog drugoligaša, koji ove sezone treći put ide u pohod na prvu ligu. No dotaknute su i šire teme hrvatskog nogometa. - Šibeniku je ovo treći pokušaj, u prvom kad smo igrali s Cibalijom zapinjali su nam noge sa svih strana. To je lako pogotovo kad su u drugoj ligi druge momčadi prvoligaša, koje nisu zainteresirane za bodove a mogu krojiti poredak. Prošle godine nam sudac Jović nije bio nimalo sklon, iako mislim da za lanjski propali pokušaj Šibenčani sami snose krivnju. Ove godine Šibenik ima dobru momčad, ali atmosfera oko kluba ne ide na ruku Šibeniku. Hajduk i Šibenik 15 godina nisu odigrali prijateljsku utakmicu. Zadnji put kad su igrali prijateljsku utakmicu za Hajduk je igrao Niko Kranjčar. Ipak, mislim da Šibenčane ove godine nitko neće zaustaviti u pohodu na prvu ligu, smatra Mikuličin.  - Formula Zdravka Mamića jedina se pokazala uspješnom u hrvatskom nogometu. Ostavimo ove druge okolnosti, sud, Uskok, bijeg u Široki Brijeg, ali njegova formula s intenzivnom proizvodnjom igrača u omladinskom pogonu izuzetno je uspješna, smatra Mikuličin. Više o temi pogledajte u videu.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!