10:54 / 07.02.2020.

Autor: Željko Kapelari/K.L./HRT

Osnovan HNK Zadar, a igračima NK Zadra ne mogu se osigurati plaće

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Igrači su zatražili hitan sastanak s direktorom Kneževićem.
Nakon što u javnost isplivala informacija kako su čelni ljudi NK Zadra s.d.d. paralelno u studenom prošle godine osnovali još jedan klub – HNK Zadar, kojemu je također na čelu Damir Knežević, postalo je sasvim izvjesno da bi u skoroj budućnosti NK Zadar s.d.d. mogao dočekati – stečaj.

Osnovan HNK Zadar, predsjednik je Damir Knežević, direktor NK Zadra s.d.d.

Stoga su igrači zatražili hitan sastanak s direktorom Kneževićem, koji im se obratio u svlačionici Stanova. Između ostaloga, igračima je rečeno da im se neće moći osigurati plaće te su proslijeđeni da se obrate gradonačelniku Branku Dukiću.

Sve je komentirao i kapetan momčadi Jure Jerbić koji je rekao:

- Istina je da smo imali sastanak s direktorom kluba jer želimo znati na čemu smo i koji je plan za dalje. Direktor Knežević je rekao da je račun kluba u blokadi i da je financijsko stanje jako teško i da su zbog toga upitne naše plaće. Rekao je i da treba sačekati skupštinu dioničara sredinom trećeg mjeseca ali to nema smisla. To je predugo razdoblje, mi u roku nekoliko dana moramo znati kakva je naša sudbina. Sljedeći tjedan idemo na razgovor s gradonačelnikom Dukićem pa ćemo vidjeti što i kako dalje jer od Kneževića nismo dobili nikakav odgovor.

Više pročitajte na stranicama Radio Zadra.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!