10:24 / 11.11.2021.

Autor: K.L./HRT

Oslobođena nova mjesta na Poljudu za hrvatske navijače protiv Rusije

Hrvatska - Slovenija

Hrvatska - Slovenija

Foto: Milan Sabic / PIXSELL

Hrvatski nogometni savez u prodaju je pustio dodatnih 710 ulaznica za sektor B zapadne tribine stadiona Poljud za utakmicu Hrvatska - Rusija.

Nakon što je Ruski nogometni savez dostavio informaciju o malom broju prodanih ulaznica za sektor predviđen za ruske navijače, HNS je tražio i dobio odobrenje MUP-a za smanjivanje tzv. "buffer" zone u sektoru B zapadne tribine, što je oslobodilo još 710 ulaznica za prodaju za hrvatske navijače.

- Cijene navedenih ulaznica su 150 kuna u pretprodaji (do 13. studenoga) odnosno 200 kuna na dan utakmice, a mogu se kupiti do prodaje svih raspoloživih ulaznica, objavio je Hrvatski nogometni savez na službenim stranicama.

Iz Saveza su napomenuli da je narednih dana moguće da se, osim ovog kontingenta, u sustavu pojave i manji brojevi ulaznica za sve sektore, što se dogodi kada pojedinačne rezervacije/kupnje nisu plaćene u predviđenom roku, pa se te ulaznice ponovno vraćaju u sustav.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!