Osijek u Umag na pripreme, Dinamu se vratili brončani Vatreni

02.01.2023.

19:02

Autor: HRT

Brončani Vatreni vratili se u Dinamo na pripreme uoči nastavka domaćeg prvenstva

Brončani Vatreni vratili se u Dinamo na pripreme uoči nastavka domaćeg prvenstva

Foto: Matija Habljak / PIXSELL

Uzbuđenja u domaćem nogometu vraćaju se 20. siječnja kada kreće nastavak HNL-a, a do tada sve momčadi punom parom rade kako bi što bolje ušli u nastavak sezone. 

Lider domaćeg prvenstva Dinamo suočava se sa dosad najvećom krizom u zadnjih nekoliko godina, traje bitka za vlast, ali igrači moraju nastavit s pripremama, pa su tako Modri na svojim stranicama objavili malo vedrih vijesti za svoje navijače. 


Nakon zasluženog odmora treneru Anti Čačiću opet su na raspolaganju brončani Vatreni. Junaci iz Katara dobili su desetak dana odmora, a sada se vraćaju klupskim obvezama. 


Dominik Livaković, Josip Šutalo, Mislav Oršić i Bruno Petković dobili su za povratak od kluba tortu s posebnom porukom: Vi ste naš ponos. 

S pripremama nastavljaju i u Osijeku, nakon kratke pauze za Novu godinu, igrači i stručni stožer putuju u Umag, u tom istarskom gradu će odrađivati zimske pripreme do 14. siječnja. 


U tom će razdoblju Bijelo-plavi odigrati i četiri kontrolne utakmice, a to će biti tijekom dvije subote, kada će Osječani imati dvostruki dnevni program. 


Svi su protivnici iz najjačih liga svojih zemalja, a to su redom: Koper (Slovenija), Honved (Mađarska), Javor (Srbija) i MOL Fehervar (Mađarska). Ukupno je u osječkoj ekspediciji 34 igrača.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!