15:19 / 05.06.2020.

Autor: K.L./HRT

Osijek odredio Grezdi maksimalnu novčanu kaznu

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Nakon što je kažnjen od strane Hrvatskog nogometnog saveza, napadač Osijeka Eros Grezda kažnjen je i kluba.
Nakon što je kažnjen od strane Hrvatskog nogometnog saveza, napadač Osijeka Eros Grezda kažnjen je i kluba zbog fizičkog napada na igrača Rijeke Antonija Mirka Čolaka nakon utakmice polufinala Kupa.

Grezda će u idućih godinu dana ostati bez 20 posto svojih primanja što je maksimalna novčana kazna u klubu.

- Sukladno svom disciplinskom pravilniku, a nakon incidenta na riječkoj Rujevici po svršetku susreta polufinala Kupa Hrvatske, Nogometni klub Osijek izrekao je novčanu kaznu svom prvotimcu Erosu Grezdi. Iako je u obrazloženju svoga postupka naš napadač naveo kako je bio isprovociran od strane suparničkog igrača i vrijeđan na nacionalnoj osnovi, čelništvo NK Osijek zauzelo je stav da je Grezdina reakcija bila neprimjerena i nedopustiva za jednog sportaša. Stoga mu je izrečena maksimalna, dakle najveća dopuštena klupska kazna u takvim i sličnim situacijama. Konkretno je riječ o uskraćivanju 20 posto njegovih primanja u idućih godina dana, priopćio je Osijek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!