Oršić: Najgora utakmica Dinama otkad sam ja ovdje

17.08.2021.

23:28

Autor: A.M./HRT/Arena Sport

Mislav Oršić

Mislav Oršić

Foto: Goran Stanzl / PIXSELL

U teškom porazu Dinama od Šerifa u Tiraspolu među onima od kojih se najviše očekivalo , a najmanje su dali bili su Mislav Oršić i Lovro Majer.

- Ovo je najgora utakmica Dinama otkad sam ja ovdje, ne znam što reći, nemam riječi. Ništa nije išlo, od početka je sve bilo loše, čak smo u prvom dijelu imali neke šuteve, a u drugom dijelu je sve palo u vodu, rekao je Oršić u izjavi za Arena Sport.


- Sve pohvale Šerifu, ali mislim da smo prije svega mi podbacili. Moramo si pogledati u oči i pripremiti se što bolje za uzvrat, pripremiti se za još jedno čudo u Maksimiru, nadam se da ćemo uspjeti, zaključio je Oršić.

- Jako teška utakmica, 3:0, mogu slobodno reći da su nas zasluženo pobijedili. Falilo je borbe, duge lopte, duela, u današnjem nogometu ne može se ovako igrati, neka nam ovo bude škola, rekao je  Majer.


Ipak, nada se čudu u uzvratu:


- Ako ćemo biti na nivou, dati sve od sebe, ako ćemo poput njih danas dati toliko krvi sve je moguće.


- Ovo je bio jako dobar šamar koji nam je trebao, moramo se rekuperirati i u drugoj utakmici izvući pouku i opet biti ekipa, to je ono što nam je falilo i to moramo promijeniti, smatra Luka Ivanušec.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!