12:16 / 07.12.2018.

Autor: HRT

Oreščanin o Saidu: Vrijeme je da počnemo iskreno razgovarati

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Nogometaši Hajduka u sklopu 17. kola Prve HNL u subotu na Poljudu igraju protiv Istre 1961.
Nogometaši Hajduka u sklopu 17. kola Prve HNL u subotu na Poljudu igraju protiv Istre 1961. Trener splitske momčadi Siniša Oreščanin najavio je utakmicu, a odmah je komentirao i jučerašnji ispad Ahmeda Saida koji je tvrdio da je bio spreman za igru u Kupu, ali nije uvršten u momčad.

"Nećemo podcjenjivati niti jednog protivnika, statistika pokazuje da je Istra gostujuća momčad za koju ćemo se pripremiti na najbolji mogući način i da ćemo sutra odraditi dobru utakmicu. Osjećam pozitivu u svlačionici, igrači žele izaći na teren što prije i rezultatski popraviti sliku iz Osijeka", rekao je Oreščanin koji je izrazio žaljenje jer će debitirati na Poljudu pred praznim tribinama zbog kazne.

Said?

"Znao sam da će to biti tema press konferencije. Mislim da je vrijeme da se počnemo razgovarati na iskren način. Ničiji ego ne može biti iznad kluba, ovaj klub je prevelik. Krenuli smo vratiti klub na pravi put, tu ničiji ego ne smije biti iznad. Niti moj, niti ičiji drugi", rekao je Orešćanin i potvrdio da Said neće biti u konkurenciji za utakmicu protiv Istre.
"