Halilović: Neistina je da nisam prošao liječnički, Grci su me prevarili

03.02.2023.

09:56

Autor: A.M./HRT

Alen Halilović u Solunu

Alen Halilović u Solunu

Foto: Screenshot / Twitter

Nakon neslavnog završetka priče oko njegovog prelaska iz Rijeke u solunski Aris i priča kako je razlog nepotpisivanja ugovora njegov pad na liječničkom pregledu, oglasio se Alen Halilović.

- Nakon svih laži koje sam pročitao, želim nešto razjasniti: Nije istina da nisam prošao liječnički pregled, prošao sam ga! Prava je istina da nisam potpisao jer klub nije stavio na papir uvjete koje smo usmeno dogovorili ranije. Došao sam u Solun s uvjerenjem da će ono što je dogovoreno biti i potpisano. Nažalost, ljudi koji su sjeli sa mnom za stol došli su s drugačijom pričom. Gospodin predsjednik nije se niti pojavio, iako me on osobno pozvao i čak sam raskinuo ugovor s bivšim klubom jer sam mu vjerovao. Ovo je samo pokazatelj da namjere kluba nisu bile ozbiljne. Vrijeme će sve pokazati, napisao je Halilović na Instagram Storyju čiji se "screenshot" pojavio na društvenim mrežama, iako više nije vidljiv na njegovom profilu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!