Određeni suci za 26. kolo, Dinamu i Rijeci sude stranci

14.03.2023.

12:41

Autor: A.M./HRT

Andrija Vukčević, Martin Baturina

Andrija Vukčević, Martin Baturina

Foto: Nel Pavletić / PIXSELL

Hrvatski nogometni savez odredio je suce za predstojeće 26. kolo SuperSport HNL-a. Najzanimljivija je sudačka postava za derbi Dinama i Rijeke u nedjelju od 17:30, koji će voditi ciparski suci.

Glavni sudac bit će Menelaos Antoniou, pomagat će mu Socratous Kyriakos i Komodromos Iraklis, a četvrti sudac bit će Patrik Kolarić koji stiže iz Čakovca. U VAR sobi također će biti Ciprani, glavni je Kostas Rovertas, a za AVAR je zadužen Evagoru Evagoras.


Dvoboj Hajduka i Slaven Belupa u subotu od 18.10 sudit će Osječanin Dario Bel, kojemu će pomagati Goran Pataki i Kristijan Novosel. Četvrti sudac bit će Mateo Erceg, a na VAR-u je Mario Zebec.


Dvoboj Istra 1961 - Lokomotiva u nedjelju od 15 sati vodit će kao glavni sudac Igor Pajač (Zelina), Varaždinu i Gorici u petak od 17 sudi Jakov Titlić (Potravlje), a Osijek - Šibenik u subotu od 16 preuzet će Ante Čulina (Zagreb).

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!