17:58 / 26.08.2020.

Autor: I.L./HRT

Odgođene još dvije utakmice trećega kola Druge HNL

Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)

Foto: - / -

Oba su se susreta trebala igrati u subotu 29. kolovoza.
Odgođene su još dvije utakmice trećega kola Druge hrvatske nogometne lige, za vikend neće igrati Opatija i Solin te Osijek II i Croatia. Oba su se susreta trebala igrati u subotu 29. kolovoza.  

Susret Opatije i Solina odgađa se zbog rješenja o obaveznoj samoizolaciji za veći broj igrača Solina. Iz kluba su obavijestili HNS kako je šest igrača zaraženo SARS-CoV-2 i kako je nadležni epidemiolog donio rješenje o obaveznoj samoizolaciji u trajanju od 14 dana za cijelu seniorsku momčad. Utakmica bi se trebala odigrati u srijedu 9. rujna u 16.30 sati.

Utakmica između Osijeka II i Croatije odgađa se zbog rješenja o obaveznoj samoizolaciji za veći broj igrača NK Croatije. Kod šest igrača seniorske momčadi pojavili u se simptomi bolesti COVID-19. Dvojica od navedenih igrača pozitivni su na SARS-CoV-2, dok se za preostalu četvoricu čekaju rezultati testiranja. Nadležni epidemiolog donio je rješenje o obaveznoj samoizolaciji i za sedam igrača koji su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim suigračima. Novi termin je u srijedu 23. rujna u 16.30 sati.

Jučer je odgođena utakmica između Junaka i Hrvatskog dragovoljca koja se trebala igrati u nedjelju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!