Odgođena utakmica Hajduk - Dinamo

08.09.2021.

12:26

Autor: I.L./HRT/Hina

5.5.2021., Split, HNK Hajduk - GNK Dinamo

5.5.2021., Split, HNK Hajduk - GNK Dinamo

Foto: Milan Sabic / PIXSELL

Utakmica 9. kola Hrvatski telekom Prve lige između Hajduka i Dinama, koja je trebala biti odigrana u nedjelju 19. rujna s početkom u 17 sati, odgođena je na zahtjev Dinama, objavljeno je u srijedu na službenim stranicama Prve HNL.


- GNK Dinamo je 7. rujna 2021. godine pismeno zatražio odgodu utakmice 9. kola HT Prve lige Hajduk - Dinamo zbog nastupa u grupnoj fazi UEFA Europske lige 16. rujna. Sukladno odredbi iz članka 4. Propozicija natjecanja, klub koji se plasira u grupnu fazu Uefinih klupskih natjecanja ima pravo na još jednu odgodu utakmice tijekom jeseni ako već u kvalifikacijskom dijelu nije imao dvije odgode. Prema odredbama Propozicija natjecanja, odgođena utakmica odigrat će se u prvom mogućem slobodnom terminu, najkasnije prije kalendarom natjecanja predviđenog termina za odigravanje zadnjih dvaju prvenstvenih kola, o čemu će odluka biti donesena naknadno, ovisno o rezultatima GNK-a Dinamo u UEFA Europskoj ligi, navodi se u obrazloženju odluke povjerenika natjecanja HT Prve lige Josipa Breznog.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!