Obavijest za navijače uoči utakmice Dinama i Milana

23.10.2022.

15:11

Autor: I.Ž.K./HRT

Navijači Dinama na Maksimiru

Navijači Dinama na Maksimiru

Foto: Goran Stanzl / PIXSELL

Nogometaši Dinama u utorak u 21 sat na Maksimiru dočekuju talijanskog velikana Milan u 5. kolu Lige prvaka.


Susret je proglašen utakmicom visokog rizika, a tim povodom priopćenjem su se oglasili iz MUP-a RH.

S obzirom na očekivani veliki interes gledatelja, policija poziva sve posjetitelje da se detaljno upoznaju s uputama i preporukama koji su navedeni u priopćenju na stranicama Ravnateljstva policije

Što se tiče gostujućih navijača, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke će, sukladno potrebama, obaviti prihvat organiziranih i neorganiziranih skupina navijača na MGP Bregana i naplatnim postajama Lučko te njihovu prepratu do stadiona Maksimir kao i nakon završetka utakmice, od stadiona Maksimir do MGP Bregana te eventualno čvora Karlovac na autocesti A1, navodi se u priopćenju. 

Gostujućim navijačima omogućit će se parkiranje vozila na prostoru "sterilne zone" koja obuhvaća poligon autoškole i dio tržnice Borongaj.

S obzirom na pojačani interes posjetitelja za utakmicu te mjere posebne prometne regulacije koje će vrijediti na dan utakmice od 6 sati, iz policije pozivaju da se navijači pravovremeno upute prema stadionu te da, ako su u mogućnosti, koriste javni prijevoz radi izbjegavanja gužve.

Ulazi na stadion bit će otvoreni od 19 sati, odnosno od 18 sati za gostujuće navijače na predviđenoj tribini jug.

GNK Dinamo je objavio kako su rasprodane ulaznice za tribine zapad dolje i zapad gore, te su u prodaji još uvijek ulaznice za tribine sjever dolje i sjever gore.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!