13:04 / 05.02.2020.

Autor: HRT

Novčane kazne Hajduku i Varaždinu

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmice 20. kola između Varaždina i Hajduka.
Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmice 20. kola između Varaždina i Hajduka koja je odigrana u nedjelju u Varaždinu. Službeno priopćenje i objašnjenje odluka objavljeno je na službenim stranicama HT Prve lige:

- Tijekom utakmice Varaždin-Hajduk u više navrata od strane pripadnika navijačke skupine Torcida na južnoj tribini stadiona evidentirano je paljenje pirotehničkih naprava (27 baklji, 8 dimnih kutija i 2 bljeskalice). Zbog prekršaja iz članka 67. DP HNS-a i učestalog ponavljanja istih na prvenstvenim utakmicama u tekućem prvenstvu HNK Hajduk je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 40.000 kuna.

Također, od strane gledatelja smještenih na zapadnoj tribini u sudačkoj nadoknadi utakmice evidentirano je neprimjereno skandiranje vezano na odluku suca utakmice pa je NK Varaždin kao organizator utakmice zbog prekršaja iz članka 67. i 88. DP HNS-a kažnjen novčanim iznosom od 16.000 kuna, objavljeno je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!