13:51 / 04.11.2020.

Autor: HRT

Nova promjena u Hajduku: Kepčija više nije sportski direktor

Ivan Kepčija (Ivo Cagalj/PIXSELL)

Ivan Kepčija (Ivo Cagalj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Nakon odlaska Marija Stanića s pozicije savjetnika predsjednika Uprave Hajduka za sportsku politiku, došlo je do nove smjene. Ivan Kepčija, koji je došao u klub sa Stanićem, više nije sportski direktor kluba.
Nakon odlaska Marija Stanića s pozicije savjetnika predsjednika Uprave Hajduka za sportsku politiku, došlo je do nove smjene. Ivan Kepčija, koji je došao u klub sa Stanićem, više nije sportski direktor kluba. - Bila je čast biti dio kluba, te se zahvaljujem ljudima koji su mi pružili priliku i povjerenje. Unatoč predsjednikovoj želji da nastavimo suradnju, osjetio sam da je trenutak za odlazak te stoga i predložio sporazumni raskid ugovora.  Želim se zahvaliti svima na pruženoj suradnji te zaželjeti Klubu puno sreće i uspjeha u daljnjem radu i natjecanju, kazao je Ivan Kepčija na rastanku s Hajdukom.
Na poziciji sportskog direktora bio je od od prosinca 2019. godine do studenog 2020. godine, a s klubom se rastaje nakon sporazumnog raskida, objavio je Hajduk na službenim stranicama. Ovim potezom nastavljaju se promjene u klubu nakon dolaska novog predsjednika Uprave Lukše Jakobušića, a kasnije je smijenjen i trener Hari Vukas.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!