20:04 / 04.11.2020.

Autor: A.M./HRT

Nogometaši Rijeke odradili zadnji trening, apel navijačima

Trening Rijeke (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL)

Trening Rijeke (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Nogometaši Rijeke odradili su na stadionu Rujevica zadnji trening, a Stožer Civilne zaštite Rijeke poslao je apel navijačima uoči sutrašnje utakmice trećeg kola Europske lige između Rijeke i Napolija.
Nogometaši Rijeke odradili su na stadionu Rujevica zadnji trening, a Stožer Civilne zaštite Rijeke poslao je apel navijačima uoči sutrašnje utakmice trećeg kola Europske lige između Rijeke i Napolija. - U četvrtak, 5. studenoga 2020. godine održat će se nogometna utakmica Rijeka - Napoli. S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u Rijeci i Hrvatskoj, kao i odluke donesene od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o ograničavanju okupljanja te preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koje su na snazi, utakmica će se održati bez gledatelja.
Stoga se ovim putem obraćamo navijačima HNK Rijeke apelom da na dan održavanja utakmice u potpunosti poštuju navedene mjere i preporuke. Posebice pozivamo sve navijače i sve građane da se ne grupiraju oko stadiona.
Ugostiteljske objekte pozivamo da ne organiziraju masovna gledanja utakmice te da se dosljedno drže propisanih mjera i preporuka o okupljanjima i radu ugostiteljskih objekata.
Molimo sve navijače i sve naše sugrađane da vlastitim primjerom i odgovornošću pridonesu daljnjem smanjenju širenja epidemije koronavirusa u našem gradu.
Podršku HNK Rijeci stoga iskažimo odgovorno, u svojim domovima, stoji u dopisu kojega je potpisao načelnik Stožera Hinko Mance.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!