16:06 / 01.08.2018.

Autor: HRT

Nogometaši Osijeka otputovali u oblačni Glasgow

-

-

Foto: - / -

Nogometaši Osijeka jutros su stigli u Glasgow gdje ih sutra čeka uzvratna utakmica 2. pretkola Europske lige protiv Rangersa.
Nogometaši Osijeka jutros su stigli u Glasgow gdje ih sutra čeka uzvratna utakmica 2. pretkola Europske lige protiv Rangersa. Škoti su u prvom susretu slavili s 1:0 u Osijeku. U Glasgow su doputovala 22 igrača, među kojima će stručni stožer izabrati njih 18 koji će konkurirati za utakmicu s Rangersom dok će četvorica ostati izvan zapisnika. Iz Gradskog vrta su u srijedu ujutro krenuli: Marko Malenica, Krševan Santini, Ivica Ivušić, Mile Škorić, Gutieri Tomelin, Andrej Šimunec, Stjepan Radeljić, Danijel Lončar, Tomislav Šorša, Alen Grgić, Borna Barišić, Erik Janža, Benedik Mioč, Robert Mudražija, Marin Pilj, Karlo Kamenar, Marko Pervan, Petar Bočkaj, Haris Hajradinović, Ezekiel Henty, Mirko Marić i Tomislav Štrkalj. Večeras će Osjećani odraditi trening oko 19 sati po lokalnom vremenu, a sutra je utakmica na rasporedu od 20.45.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!