14:14 / 12.08.2018.

Autor: HRT

Nezadovoljstvo na Poljudu: Nižić neće igrati ni protiv Rijeke

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U konkurenciji i dalje nije kapetan Zoran Nižić koji se i dalje ne osjeća spremnim za nastup.
Nogometaši Hajduka danas od 21 sati igraju Jadranski derbi protiv Rijeke u sklopu 3. kola HT Prve lige. U konkurenciji i dalje nije kapetan Zoran Nižić koji se i dalje ne osjeća spremnim za nastup. Nižić je propustio i utakmicu pretkola Europske lige protiv Steaue jer bio uzdrman zbog neostvarenog transfera u turski klub. To se i dalje nije riješilo, a sportski direktor Saša Bjelanović u petak je ovako komentirao "slučaj Nižić".

Nismo bili spremni pustiti Nižića jer je on naš stožerni igrač, ali i zbog financijskih uvjeta koji nam nisu dovoljno odgovarali. Razumijem Nižića kad je to njemu bila financijska mogućnost da možda osigura egzistenciju ali mislim da bi interes Hajduka trebao biti ispred svih. U tom smislu Nižića je to malo uzdrmalo, no ja se nadam kako ćemo to u idućem razdoblju riješiti, objasnio je Bjelanović.

Inače, trener Hajduka Željko Kopić na put je poveo 21 igrača:

Edin Šehić, Borja Lopez, Božo Mikulić, Hamza Barry, Adam Gyurcso, Mirko Ivanovski, Marko Futacs, Mijo Caktaš, Michele Šego, Ante Palaversa, Josip Juranović, Jairo, Ahmed Said Said, Stanko Jurić, Stipe Vučur, Andre Fomitschow, Fran Tudor, Ardian Ismajli, Marin Ljubić, Josip Posavec i Steliano Filip.

Novopridošlo pojačanje Bassel Jradi nema pravo nastupa.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!