11:03 / 30.12.2020.

Autor: K.L./HRT

Navijačke skupine pomažu i prikupljaju potrepštine

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Hrvatske navijačke skupine još su jednom pokazale veliko srce i na različite načine pomogle unesrećenima u Petrinji i ostalim područjima pogođenim potresom.
Hrvatske navijačke skupine još su jednom pokazale veliko srce i na različite načine pomažu unesrećenima u Petrinji i ostalim područjima pogođenim potresom. ➡️ Sportaši uz Petrinju i Sisak: Nema predaje; Bože čuvaj Hrvatsku
➡️ Navijači ujedinjeni: čiste ruševine i skupljaju pomoć

Splitska Torcida stigla je u Petrinju i pomagala u distrubuiranju potrepština, čišnjenju ulica. Stigli su i Funcuti, a iz kluba navijača Armada Rijeka organizirali su sakupljanje potrepština u svojim prostorijama.
Pomagali su i zagrebački Bad Blue Boysi koji su se odmah mobilizirali i pomagali, a i navijači NK Istre 1961, Demoni, organizirali su skupljanje hrane i odjeće te hitne potrepštine za stradale u Sisačko - moslavačkoj županiji. Osječka Kohorta je pozvala na prikupljanje potrepština, a i zahvalili su svima na suradnji uz poruku: - Idemo dalje zajedno i samo jako"
Pomoć je stizala i iz manjih hrvatskih navijačkih skupina te brojnih sportskih udruženja.


-

-

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!