19:42 / 29.05.2018.

Autor: A.M./Hina

Navijačka zona u centru Zagreba, Trofej HNS-a 7. lipnja u Vukovaru

-

-

Foto: - / -

Jelačićev trg u Zagrebu bit će za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji pretvoren u najveću navijačku zonu.
Jelačićev trg u Zagrebu bit će za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji pretvoren u najveću navijačku zonu.

Ima puno ljudi koji ne mogu u Rusiju, vjerujem da će atmosfera na Trgu bana Jelačića biti prekrasna, rekao je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

U Hrvatskom domu u Vukovaru Hrvatski nogometni savez će 7. lipnja organizirati prvu dodjelu Trofeja HNS-a, i to u devet kategorija, za najboljeg hrvatskog nogometaša, za najboljeg mladog nogometaša, za najboljeg nogometaša Prve HNL, za najboljeg vratara Prve lige, za najboljeg prvoligaškog trenera, za najboljeg nogometaša Druge HNL, za najboljeg malonogometaša, za najbolju nogometašicu i najboljeg suca Prve lige.

Proces nominacija odvijat će se kroz komisije HNS-a, dok će glasovanje biti prepušteno struci (trenerima, nogometašima te izbornicima hrvatskih reprezentacija). Glasovanje za Trofej HNS-a počelo je 28. svibnja, te će trajati do 31. svibnja.
 
Uz Dane hrvatskog nogometa u Slavoniji, svečana večer hrvatskog nogometa bit će u prvom izdanju održana u Vukovaru, našem herojskom gradu, što nam je posebno drago. Želimo da to postane tradicija, da nogometna obitelj boravi diljem Hrvatske, u različitim sredinama. To je hrvatskom nogometu trebalo, HNS treba svake godine dodjeljivati priznanja u odabranim kategorijama, izjavio je HNS-ov direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!