"Nacionalni stadion je tamo gdje igra Hrvatska"

17.03.2022.

17:10

Autor: I.L./Hina/HNS

default error photo

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić održao je na redovnoj sjednici Skupštine krovne organizacije hrvatskog nogometa govor u kojem je sažeo najznačajnije uspjehe HNS-a u protekloj i smjernice rada u tekućoj godini. 

Ponovno je istaknuo važnost razvoja nogometne infrastrukture, ove su godine već otvorili nove umjetne travnjake u Metkoviću i Krapini, a gotovi su radovi i u Kustošiji te se osvrnuo i na nacionalni stadion. 


- Pored ulaganja u travnjake, trebamo apelirati na izgradnju stadiona. Imali smo sastanak i s gradonačelnikom Tomaševićem. Zagreb treba imati novi stadion, zalagat ćemo se da to bude na mjestu gdje je sada Maksimir. Kada govorimo o nacionalnom stadionu, za mene je nacionalni stadion tamo gdje igra Hrvatska, a mi ćemo svakako uvijek zastupati i apelirati na poboljšanje te stadionske infrastrukture diljem zemlje. Jako nas raduje izgradnja novog stadiona u Osijeku, rekao je Kustić. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!