16:20 / 22.02.2021.

Autor: A.M./HRT

Na Poljudu predstavljen Livaja: Igrat ću u voljenom klubu

Sportski direktor Nikoličius i Marko Livaja

Sportski direktor Nikoličius i Marko Livaja

Foto: Miro Gabela / HNK Hajduk

Na Poljudu je danas i službeno predstavljen Marko Livaja, kojemu je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius uručio dres s brojem 11.

- Nisam mislio da će me AEK pustiti, ali ispalo je dobro. Odlučio sam doći početkom prijelaznog roka, no mislkio sam da je mala šansa da će me pustiti, no eto, završilo je dobro. Pustili su me u zadnji trenutak i potpisao sam za klub za kojeg sam želio potpisati. Kući sam, nitko sretniji od mene, igrat ću u voljenom klubu, rekao je Livaja, koji je otišao iz Hajduka prije 11 godina.

Sportski direktor Nikoličius zahvalio se predsjedniku Jakobušiću i Nadzornom odboru na "dobrom prijelaznom roku".

- Htio bih se zahvaliti Nadzornom odboru i predsjedniku Lukši Jakobušiću što su omogućili da Hajduk odradi dobar prijelazni rok. Također bih se zahvalio i Markovom agentu Vincenzu Cavaliereu koji nam je pomogao. Kada smo dobili informaciju da mu AEK neće produžiti ugovor, brzo smo reagirali i dogovorili uvjete s njegovim zastupnicima. Zahvalio bih se i Marku što je pristao na niže financijske uvjete, rekao je. Nikoličius

Dvadesetsedmogodišnji Livaja je potpisao na četiri mjeseca, a o produženju ugovora kaže:

- Ništa ne isključujem, dogovorit ćemo najbolje za sve, rekao je Livaja, koji se odrekao govoto pola milijuna eura primanja u Grčkoj ne bi li ga pustili u Split.


Na pitanje o golovima odgovorio je da ih planira zabiti 30, a o reprezentativnim ambicjama je rekao:


- Svakom igraču je cilj otići na veliko natjecanje s reprezentacijom. Sad igram u velikom kubu, bit ću bliže Hrvatskoj i izborniku Daliću

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!