Na Malta - Hrvatska mogu samo cijepljeni navijači

04.11.2021.

14:07

Autor: I.L./HRT/HNS

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Igor Kralj / PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija će 11. studenoga odigrati gostujuću kvalifikacijsku utakmicu protiv Malte, a prodaja ulaznica krenula je danas u podne. 

Navijači Vatrenih ulaznice za navedenu utakmicu mogu kupiti putem interneta do 9. studenoga u 12 sati, odnosno do iskorištenja raspoloživih ulaznica.

Putovanje na Maltu dozvoljeno je putnicima isključivo uz potvrdu o punoj procijepljenosti. Potvrde o preboljenju novog koronavirusa, o negativnom testu, o primitku druge doze cjepiva prije manje od 14 dana ili o primljenoj jednoj dozi cjepiva koje se prima u najmanje dvije doze (poput cjepiva Comirnaty proizvođača Pfizer) neće se priznavati kao dostatni dokumenti za ulazak u Maltu.

Osobe koje su preboljele novi koronavirus mogu priložiti dokaz o preboljenju (pozitivan PCR test) i potvrdu o primitku barem jedne doze cjepiva kao dokaz o punoj procijepljenosti.

Djeca između 5 i 11 godina mogu ući na Maltu uz predočenje negativnog PCR testa koji nije stariji od 72 sata te ako u državu ulaze uz roditelje/skrbnike koji su potpuno procijepljeni.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!