Na 1. Međunarodni nogometni turnir Cataleya Cup Zadar stiže 1400 sudionika

13.10.2022.

16:00

Autor: HRT RADIO ZADAR

Cataleya Cup

Cataleya Cup

Foto: V. Ješe / /

U organizaciji Društva sportske rekreacije Cataleya u Zadru će se od 14. do 16. listopada održati 1. Međunarodni nogometni turnir - “Cataleya Cup Zadar”. Na Cataleya Cupu zaigrat će 1400 mladih nogometaša.

Predstavit će se mladi nogometaši iz čak 80 klubova iz Hrvatske, Austrije, BiH i Crne Gore što ga čini jednim od najvećih na području Hrvatske za djecu godišta 2012. - 2016.


Svoj dolazak su potvrdili i HNK Hajduk i GNK Dinamo, a uz njih na turniru će zaigrati i ostali renomirani hrvatski prvoligaši uz nastup svih klubova i škola nogometa iz Zadarske županije. Posebnu čar turniru dat će klinci nenatjecateljskog, 2016. godišta, koji će prvi put u životu odigrati natjecateljsku utakmicu.


- U svakoj generaciji dolazi nam 16 ekipa što je uistinu impresivna brojka s obzirom na to da prvi put organiziramo ovaj turnir. Ideja je vrhunska i mislim da nas ta tri dana očekuje pravi spektakl, rekao je organizator Cataleya Cupa Zadar Vedran Ješe.


- Trudimo se da turnir bude na reprezentativnom nivou što zbog grada što zbog nas organizatora. Ono što bih svakako želio istaknuti je da će cijeli turnir biti popraćen na svim medijskim platformama, sve utakmice prenosit će se preko live streama, a fotografi i snimatelji dokumentirat će cijeli događaj na svim terenima.


Sve utakmice, njih čak 365, igrat će se na tri lokacije u Zadru, na velikom i svim malim terenima ŠC-a Višnjik, igralištu NK Arbanasa i na igralištu Bagat.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!