14:06 / 14.08.2018.

Autor: I.L.K./HRT

Modrića oduševila milenijska fotografija s Ugljana

-

-

Foto: - / -

U čast Luke Modrića na nogometnom igralištu u Sutomišćici u subotu je snimljena milenijska fotografije s više od 500 sudionika.
U čast Luke Modrića na nogometnom igralištu u Sutomišćici u subotu je snimljena milenijska fotografije s više od 500 sudionika.

Za milenijsku fotografiju, koja prikazuje dribling prije pogotka Argentini i prezime našeg Luke, i ovog je puta bio zadužen legendarni Šime Strikoman, a snimanje je bilo uvod u proslavu 22. rođendana najpoznatijeg otočnog nogometnog kluba u Zadarskoj županiji.

Luka Modrić je igrama na Svjetskom nogometnom prvenstvu zaslužio da mu i na ovaj način iskažemo počast, a u snimanju su sudjelovali svi polaznici nogometa NŠK Sv. Mihovil, više od stotinu djece s Ugljana i Pašmana
, rekao je voditelj omladinskog pogona NŠK Sv. Mihovil Krešimir Jaklin.Želio bih se zahvaliti nogometnom klubu Sv. Mihovil i svim otočanima Ugljana i Pašmana na prekrasnoj milenijskoj fotografiji koju su napravili za mene. Hvala vam od srca,
rekao je Modrić u poruci zahvale objavljenoj na Facebook stranici NŠK Sv. Mihovil.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!