Modrić: Zaslužili smo ovu pobjedu

13.06.2022.

23:12

Autor: K.L./HRT

Luka Modrić

Luka Modrić

Foto: Gonzalo Fuentes / REUTERS

Hrvatska nogometna reprezentacija ostvarila je povijesnu prvu pobjedu protiv Francuske, slavili su Vatreni na Stade de Franceu 1:0 u sklopu Lige nacija.

- Napokon, došli smo do prve pobjede. Deseta utakmica i prva pobjeda. Sretni smo, ne samo zbog pobjede i način kako smo došli do nje, pogotovo u prvom dijelu. Zaslužili smo pobjedu po prikazanom večeras, rekao je hrvatski kapetan Luka Modrić za Novu TV nakon utakmice te dodao:

- Oni su nam bili crna mačka, bili smo uvijek blizu, odigrali smo dobre utakmice, ali nikad nismo uspjeli pobijediti. Sigurno jedna od dražih pobjeda, sretni smo, idemo na odmor pa pripreme za sljedeću sezonu.

Nakon poraza od Austrije u Osijeku, Hrvatska se digla te osvojila sedam bodova u sljedeće tri utakmice u vrlo kratkom periodu.

- Posljednja tri rezultata nam znače puno. Svaka utakmica za reprezentaciju je bitna, bez obzira. Meni smeta samo termin i prenatrpanost utakmica. To je nernomalno i nehumano. Svaka utakmica je važna za reprezentaciju, dali smo više od maksimuma. Šteta zbog prve utakmice, ali popravili smo se u sljedeće tri.

Čestitao je mladim igračima u obrani.

- Imaju veliku budućnost, ali i već su tu. Sva trojica su odigrali fenomenalno, ali i Juranović na lijevom boku. No, i cijela ekipa je bila odlična, zaključio je Modrić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!