13:49 / 23.07.2018.

Autor: HRT/HNS

Modrić odgovorio maloj Seleni: Zbog takvih hrabrih navijača mi uvijek dajemo sve od sebe

Luka Modrić (Goran Stanzl/PIXSELL)

Luka Modrić (Goran Stanzl/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Kapetan Vatrenih odgovorio je na pismo bolesne djevojčice Selene koja boluje od akutne limfoblastične leukemije, a zadnjih nekoliko mjeseci njena bolest je u remisiji.
Kapetan Vatrenih Luka Modrić odgovorio je na pismo bolesne petogodišnje djevojčice Selene koja boluje od akutne limfoblastične leukemije, a zadnjih nekoliko mjeseci njena bolest je u remisiji.

Njena majka Iva Funtek putem društvenih mreža podijelila je Selenino pismo kapetanu reprezentacije Luki Modriću, u kojem Selena poručuje kako je Luka njen najdraži igrač hrvatske reprezentacije.

Luka je Seleni uz odgovor na pismo poslao i dres reprezentacije, a Hrvatski nogometni savez dodao je i navijačke suvenire.

Kao što ti navijaš za mene i za Hrvatsku, tako i mi svi igrači navijamo za tebe. Zbog takvih hrabrih navijača kao što si ti mi uvijek dajemo sve od sebe na terenu
, napisao je Modrić u svom pismu, a Vatreni i HNS pridružuju se kapetanu reprezentacije u želji da se Selena nastavi uspješno boriti protiv bolesti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!