Mišković ponosan na potpuno novi, riječki tim

20.06.2022.

21:27

Autor: Josip Krmpotić/Pod stijenama Kantride/HR/HRT

Početak priprema nogometaša Rijeke za nadolazeću sezonu

Početak priprema nogometaša Rijeke za nadolazeću sezonu

Foto: Nel Pavletic / PIXSELL

Dragan Tadić novi je tehnički direktor Rijeke i imat će nadležnost nad stručnim stožerom, a Fausto Budicin novi je trener. 

Pomoćnik mu je Radomir Đalović, kondicija je briga Arisa Naglića, Marin Polonijo na čelu je fizioterapeutske službe, a novi analitičar je Matija Drnjević.


U emisiji Pod stijenama Kantride predsjednik HNK Rijeke Damir Mišković rekao je da je ponosan na potpuno novi, riječki tim u koji ima puno povjerenje. 


- Rijeka ima trenera već zadnjih 10 ili 15 dana, odnosno trenere. Nismo to mogli objaviti prije, morali smo riješiti papirnate komplikacije, inače bi bili neozbiljni. Definitivno, znali smo od početka tko će biti, tko će biti dio stručnog stožera i na neki način želja mi je bila, ali i svih nas u upravi da zaokružimo jedan riječki tim. 


Objasnio je Mišković uloge u novom stručnom stožeru.


- Nisu dva trenera. Tadić je tehnički direktor koji je odgovaran za cijeli stručni stožer, rezultate Rijeke, kako će se raditi i trenirati. Jednostavno, njih dva su odličan tandem. Tu je Đalović koji je isto iznenađenje. Na tome smo radili. Trebalo nam je vremena da sve posložimo i ti dečki su i počeli pripreme. Htjeli smo napraviti od početka riječku priču. Hoćemo li uspjeti ili ne, na nama je svima da im damo maksimalnu podršku i nadamo se da će uspjeti. Mislim da je došlo vrijeme da probamo. 


Cijelu emisiju poslušajte OVDJE.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!