16:27 / 27.12.2021.

Autor: Robert Ferlin/Radio Rijeka/K.L./HRT

Mišković: Bit će promjena, ali Drmić će ostati u Rijeci

Damir Mišković

Damir Mišković

Foto: Goran Kovacic / PIXSELL

- Zadovoljni smo ovom polusezonom, ali i svime što smo napravili otkad smo preuzeli Rijeku, rekao je, između ostaloga, predsjednik i vlasnik kluba Damir Mišković gostujući u emisiji Pod stijenama Kantride.

Iduće godine u ožujku bit će točno 10 godina otkad je preuzeo klub pa je i to desetljeće bila tema razgovora u kojem je Damir Mišković najavio da se još ne zna tko će u transfer u zimskom roku, no svakako će biti promjena u svlačionici.

- Uvijek se može bolje. Uvijek volim zadati više ciljeve, tako je to u sportu, poslu i životu. Super sam zadovoljan što smo Rijeku stavili na "mapu" u Hrvatskoj i Europi, ustvrdio je.

Istaknuo je da će prvi strijelac lige Josip Drmić ostati u klubu.

- Nikad ne može biti isto u svlačionici, ne zna se tko bi mogao napraviti transfer. Mislim da će biti promjena i unutra i van, ali sad su svi na odmoru, idemo pričekati. Drmić će ostati u Rijeci, od nemoralne ponude do ljeta mislim da neće biti ništa, objasnio je Mišković.

- Drugi smo najgledaniji klub u HNL-u, ali voljeli bi da tribine budu punije, naročito sjever, rekao je predsjednik HNK Rijeke upitan o odnosu s navijačima.

Poslušajte cijelu emisiju na stranicama Radio Rijeke.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!