10:54 / 14.11.2018.

Autor: HRT

Mateo Kovačić "spustio" suigraču iz reprezentacije

-

-

Foto: - / -

Odgovarajući na pitanje o tome može li Liverpool biti prvak Engleske, Mateo Kovačić "spustio" je suigraču iz reprezentacije.
Kao i obično, među Vatrenima vlada fenomenalna atmosfera i na okupljanju u studenome. Odgovarajući na pitanje o tome može li Liverpool biti prvak Engleske, Mateo Kovačić "spustio" je suigraču iz reprezentacije.

Kolega Viki Ivanović pitao je hrvatskog reprezentativca za komentar o engleskom prvenstvu. Kovačić, koji igra za Chelsea, na pitanje može li Liverpool biti prvak, uz osmijeh je odgovorio: S obzirom da imaju Lovrena, čisto sumnjam.

Poznajući Dejana Lovrena neće ostati dužan Kovačiću.

Iako su pred njima posljednja dva dvoboja u skupini Lige nacija protiv jakih protivnika, Španjolaca i Engleza, Zlatko Dalić i njegovi izabranici pronašli su vremena za pomoć onima kojima je najpotrebnija.  

Vatreni i stručni stožer sudjelovali su sinoć u humanitarno-donatorskoj akciji "Vatreno srce" na kojoj su se prikupljala sredstva za nabavu kirurških instrumenata za Kliniku za dječje bolesti Zagreb te za akciju Korak u život, koja pomaže u osiguravanju stipendija za školovanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!