14:15 / 04.01.2018.

Autor: HRT

Mario Gavranović potpisao za Dinamo

Mario Gavranović (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)

Mario Gavranović (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Mario Gavranović više nije igrač Rijeke. Mario će karijeru nastaviti u Dinamu, potvrdio je Srećko Juričić, sportski direktor Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka.
Mario Gavranović više nije igrač Rijeke. Mario će karijeru nastaviti u Dinamu, a o odlazak napadača Rijeke u redove zagrebačkog kluba potvrdio je Srećko Juričić, sportski direktor Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Dinamo je još ljetos htio dovesti Marija Gavranovića, a nama u tom trenutku, to nikako nije odgovaralo i učinili smo sve da ga zadržimo, osobito zbog europskih utakmica koje su slijedile. Mario nije želio produžiti ugovor s Rijekom, a kako nije došla ni jedna druga ponuda, jedino što nam je preostalo je bilo prihvatiti ponudu Dinama, rekao je Srećko Juričić. Nakon duga četiri mjeseca i trakavica “Gavranović” došla je kraju. Cijelu je jesen  švicarski reprezentativac izbjegavao dati konkretan odgovor na pitanje gdje će nastaviti karijeru tvrdeći nakon zadnjeg jesenskog kola kako ima više ponuda i zainteresiranih klubova.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!