19:19 / 22.01.2018.

Autor: HRT

Mance: Stvaramo novu Rijeku

Ivan Mance (Nel Pavletic/PIXSELL)

Ivan Mance (Nel Pavletic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

S momčadi na put nisu otišli ozlijeđeni Gorgon te Maleš koji bi nakon liječničkog pregleda trebao postati član kineskog prvoligaša Daliana.
Nogometaši Rijeke otputovali su u Portugal gdje će braniti prvo mjesto na Atlantic kupu osvojeno prije godinu dana. S momčadi na put nisu otišli ozlijeđeni Gorgon te Maleš koji bi nakon liječničkog pregleda trebao postati član kineskog prvoligaša Daliana.

O eventualnim novim odlascima i dolascima, utakmici protiv Gorice, nastupu na Atlantic kupu te ambicijama u nastavku prvenstva, u emisiji Pod stijenama Kantride govorio je zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.

Prijelazni rok traje, dođe li neka ponuda koju ne možemo odbiti, bit će odlazaka, a pratimo tržište i kada je riječ o dolascima. Stvaramo novu Rijeku i ovaj i idući prijelazni rok iskoristit ćemo u tom smjeru, rekao je Mance.

Emisiju Pod stijenama Kantride, koju uređuje i vodi Korado Vujnović, poslušajte ovdje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!