15:28 / 05.06.2020.

Autor: K.L./HRT

Mance o kazni HNS-a: Ne zavrjeđuje nikakav komentar

Ivan Mance (Nel Pavletic/PIXSELL)

Ivan Mance (Nel Pavletic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka Ivan Mance komentirao je odluku Disciplinske komisije Hrvatskog nogometnog saveza.

Zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka Ivan Mance komentirao je odluku Disciplinske komisije Hrvatskog nogometnog saveza koja je Erosa Grezdu, nogometaša Osijeka, kaznila sa četiri utakmice zabrane nastupa nakon fizičkog napada i udaranja Antonija Čolaka, nogometaša Rijeke, nakon utakmice polufinala Kupa Hrvatske.

- Kazna je takva da ne zavrjeđuje nikakav komentar. Čestitamo uključenima u njeno donošenje jer je prekrasan primjer svima u društvu i sportu, a pogotovo djeci i mladima koji se bave nogometom i kojima su igrači Prve HNL uzori, rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

- Pregledom snimke utakmice s TV-a, kamerom koja snima širokim kutem pod kojim se vidi cijeli teren devedeset minuta, te svih sigurnosnih kamera koje su u tunelu i hodnicima stadiona, utvrdili smo ono što su svi već i znali, a to je da Grezda i Čolak niti jednom nisu bili u kontaktu niti su razmijenili niti jednu riječ, a kamoli uvredu te da je do udaranja došlo bez ikakvog povoda. U svakom slučaju što se nas kao kluba tiče, ta stvar je iza nas i okrenuti smo isključivo utakmicama pred nama, zaključio je  Mance.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!