09:29 / 03.06.2021.

Autor: T.D./HRT

Mance napustio Rijeku

Ivan Mance

Ivan Mance

Foto: Nel Pavletic / PIXSELL

Rijeka je ostala bez zamjenika sportskog direktora Ivana Mancea. Bivši vratar Rijeke napustio je klub nakon devet godina obnašanja raznih klupskih uloga.


- Nakon devet godina u klubu i raznim ulogama koje su mi bile dodijeljene odlučio sam napraviti sljedeći korak u svojoj karijeri i da krenem dalje. Odlazim iz kluba kao najsretniji čovjek na svijetu, na sve stvari koje smo u proteklom desetljeću ostvarili. Sanjao sam puno i ostvarili smo više toga. U razgovoru s Damirom Miškovićem došli smo do zaključka da je za klub sada najbolje vrijeme da ide u dodatnu nadogradnju jer je klub najvažniji od svih i ja sam tako završio svoj put u klubu. Dugo sam razmišljao o ovome i došao do procjene da je Rijeci potrebna jedna svježa krv i nova energija koja će pomoći da ide na novi nivo, rekao je Mance u intervjuu za klupske stranice.

Jedan od kreatora velikih uspjeha proteklih godina zahvalio se svima u klubu i rekao kako ostaje u prijateljskim odnosima s Upravom te kako je vrijeme za nove izazove. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!