21:35 / 30.03.2020.

Autor: A.M./HRT

Mamić krenuo u obračun s Bjelicom: Objavio plaće stručnog stožera

Screenshot: Facebook

Screenshot: Facebook

Foto: - / -

Nepravomoćno osuđeni Zdravko Mamić oglasio se iz Međugorja preko Facebooka, gdje je prokomentirao sve što se događa u Dinamu u zadnjih tjedan dana.
Nepravomoćno osuđeni Zdravko Mamić oglasio se iz Međugorja preko Facebooka, gdje je prokomentirao sve što se događa u Dinamu u zadnjih tjedan dana oko plaća prve momčadi i stručnog stožera, a pritom je javno objavio primanja prvog trenera i njegovih suradnika.
- Messi i suigrači su se odrekli 70 posto primanja, belgijski nogometaši će mjesečno preživljavati s 13.000 kuna, Žilina, koja je sedmerostruki prvak Slovačke, proglasila je bankrot, Cristiano Ronaldo, Juventus, Bayern München i mnogi drugi su se solidarizirali te pokazali da se na muci poznaju junaci. Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi dio tereta. Sve uspjehe klub je honorirao, nikome nije ostao dužan te je omogućio uvjete rada rada kakve nema nitko u ovom dijelu Europe, a to će raditi i ubuduće. Game over, napisao je Mamić, koji je u Hrvatskoj nepravomoćno osuđen zbog izvlačenja više od 170 miijuna kuna iz Dinama, nakon čega je pobjegao u Bosnu i Hercegovinu i skriva se od pravde. Podsjetimo, iznenadni sukb nastao je jer su Bjelica i nogometaši prve momčadi odbili klupski prijedlog drastičnog smanjenja plaća. Uslijedio je obračun s njima preko javnosti i medija, na način da ih klub pokušava prikazati kao neodgovorne i sebične, a vrhunac je došao otpuštanjem kompletnog stručnog stožera Nenada Bjelice, čime ga Dinamo želi natjerati na ostavku i izbjeći plaćanje velikih penala iz njegovog ugovora. No u Maksimiru bi se mogli i preračunati, jer ako se Bjelica i neki igrači zainate, mogli bi imati velikih problema. Naime, svaki sud bi gotovo sigurno dao za pravo onima koji traže da se poštuju ugovori ako ih Dinamo pokuša jednostrano, bez dogovora,  skresati.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!