19:02 / 09.01.2018.

Autor: HRT

Luka Capan potpisao za Rijeku: Moja velika želja bila je doći u Rijeku

Luka Capan

Luka Capan

Foto: - / -

Sad već bivši igrač Lokomotive, Luka Capan novi je igrač Rijeke. Nakon obavljenog liječničkog pregleda Capan je potpisao s hrvatskim prvakom na tri i pol godine.
Sad već bivši igrač Lokomotive, Luka Capan novi je igrač Rijeke. Nakon obavljenog liječničkog pregleda Capan je potpisao s hrvatskim prvakom na tri i pol godine. Presretan sam, moja velika želja bila je doći u Rijeku. Kada sam čuo da se Rijeka interesira, nisam previše dvojio, rekao je Luka Capan. Capan je u Prvoj HNL sakupio 91 nastup uz šest pogodaka. Devet nastupa upisao je u dresu Dinama, a ostale je skupio u dresu Lokomotive. Očekivanja su velika, ovo je veliki korak u mojoj karijeri. Nadam se da ću biti zdrav i da će Rijeka biti odskočna daska u karijeri. Uvjeti su odlični, igrao sam i na Kantridi, a na Rujevici je odličan ambijent i odličan travnjak, zaključio je Luka Capan.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!