17:21 / 21.12.2020.

Autor: T.D./HRT

Lovro Majer potpisao novi ugovor s Dinamom

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Dinamo je završio prvi dio HNL-a na prvom mjestu te se plasirao u drugi krug Europske lige, a pred kraj godine potpisan je novi ugovor s Lovrom Majerom.
Dinamo je završio prvi dio HNL-a na prvom mjestu te se plasirao u drugi krug Europske lige, a pred kraj godine potpisan je novi ugovor s Lovrom Majerom.  

Vezi igrač Dinama Lovro Majer, u ponedjeljak je u Plavom salonu potpisao novi višegodišnji ugovor. Lovro Majer je nastupima u ovoj sezoni napravio iskorak u svojoj karijeri i time je pridonio odličnim Dinamovim rezultatima. Dinamo je odlučio novim višegodišnjim ugovorom uz bolje uvjete osigurati dulji ostanak veznog igrača u klubu.- Neopisivo sam sretan zbog novog ugovora, ovo je jako emotivan trenutak za mene. Iza nas je uspješna Dinamova sezona i na domaćem i na europskom planu. Čeka nas puno lijepih trenutaka u drugom dijelu sezone, idemo obraniti naslov prvaka Hrvatske, imamo i borbu za Hrvatski kup, igramo proljeće u Europi. Ja ću dati sve od sebe na terenu, kao što sam davao i do sada. Sretan sam što sam dio momčadi Dinama, posebno u ovim lijepim i uspješnim trenucima. Ponosan sam na ovaj dan i zahvaljujem svima u klubu što su prepoznali moje kvalitete, trud i rad - rekao je Lovro nakon potpisa novog ugovora, rekao je Majer nakon potpisivanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!