16:38 / 11.02.2021.

Autor: HRT

Livaković: Želimo pobijediti i odvojiti se od Osijeka

Dominik Livaković

Dominik Livaković

Foto: GNK Dinamo / HRT

Dinamovi prvotimci, vratar Dominik Livaković i branič Joško Gvardiol, najavili su derbi s Osijekom, koji se igra na Maksimiru u subotu u sklopu 21. kola HNL-a.

- Nama je svaka utakmica bitna, pogotovo sad Osijek. Imamo isti broj bodova, svaku utakmicu idemo sto posto, kako protiv Istre, tako ćemo i protiv Osijeka. Treba maksimalno izvući to, rekao je Dominik Livaković.

O utjecaju skorašnjih europskih izazova na koncentraciju Modrih kaže:

- Sve misli su usmjerene na HNL i Osijek. Želimo tu utakmicu pokušati pobijediti, da se odvojimo, HNL nam je jako bitan. Bez HNL-a nema ni Lige prvaka ni Europe, tako da idemo utakmicu po utakmicu.


Čini se da Dinamo raste u formi, no još nije na razini na kakvoj je bio potkraj jesenskog dijela:


- Sigurno želimo doći na razinu na kakvoj smo bili prije stanke, četiri-pet utakmica smo ostvarno odigrali vrhunski, to nam je cilj, dočekati utakmicu u takvoj formi, zaključio je Livaković.

- Ostali smo dužni od zadnjeg kola s Osijekom. Mislim da je vrijeme da pokažemo tko je glavni u HNL-u i mislim da smo spremni to odraditi, poručio je branič Joško Gvardiol.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!