14:22 / 15.12.2021.

Autor: I.L./HRT

Livaja i Subašić dobili visoke novčane kazne

Dinamo - Hajduk. Marko Livaja

Dinamo - Hajduk. Marko Livaja

Foto: Luka Stanzl / PIXSELL

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige donio je odluku o kaznama za igrače Hajduka, Marka Livaju i Danijela Subašića, zbog povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika, objavljeno je na službenim stranicama Prve lige.

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer izrekao je novčanu kaznu Marku Livaji u iznosu od 35.000 kuna, dok je Danijela Subašića kaznio s 20.000 kuna.


Odluke se temelje na članku 84 Disciplinskog pravilnika "zbog pjevanja pjesama s neprihvatljivim sadržajem na dočeku momčadi HNK Hajduk po povratku s prvenstvene utakmice protiv GNK Dinamo, a potom i u nepoznatom zatvorenom prostoru, što je dokumentirano video snimkama", priopćili su iz HNS-a.


U priopćenju je navedeno da je disciplinski sudac kao olakotnu okolnost uzeo u obzir isprike koje su Marko Livaja i Danijel Subašić naveli u svojim očitovanjima.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!