Kustić: Malo treba da se nacija ujedini

26.09.2022.

08:42

Autor: I.Ž.K./HRT

Marijan Kustić

Marijan Kustić

Foto: HTV / HRT

Hrvatski nogometaši plasirali su se na Final Four Lige nacija nakon pobjede od 3:1 u sjajnoj atmosferi u Beču. 

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić istaknuo je kako će ova pobjeda dati dodatno samopouzdanje igračima pred odlazak na SP u Katar.

- Hvala svima koji su nam cijelo vrijeme davali podršku, hvala navijačima koji su došli u velikom broju, u povijesnom broju na jednu gostujuću utakmicu. Hvala naravno i svim igračima, kapetanu Luki Modriću, izborniku Zlatku Daliću, ovo je velika pobjeda, povijesna. Što reći, malo ćemo se proveseliti i naravno da ćemo već polako razmišljati o Kataru. Samo neka dečki ostanu u formi, zdravi i bit će sve dobro.

Ambicije su sve veće, Hrvatska je u sjajnom nizu i odlazi se u Katar s velikim očekivanjima.

- Sigurno je da navijači to očekuju od nas, ali mi volimo ići korak po korak. Vjerujem u našu reprezentaciju i vjerujem da možemo napraviti dobar rezultat, rekao je čelni čovjek HNS-a.

Koliko je za hrvatski nogomet važan plasman na Final Four?

- U svakom smislu je važan, ovo je taman dobro došlo, pred pripreme za Katar, sigurno da će dati veliko samopouzdanje i igračima. Vidite koliko malo treba da se nacija ujedini i da budemo svi skupa, poručio je Kustić. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!