Kustić otkrio kada bi Hrvatska trebala odigrati prvu utakmicu na Pampasu

02.03.2023.

08:50

Autor: K.L./HRT

Marijan Kustić

Marijan Kustić

Foto: Davor Javorovic / PIXSELL

Visoka delegacija Hrvatskog nogometnog saveza, predvođena predsjednikom Marijanom Kustićem, obišla je jučer budući stadion i kamp Nogometnog kluba Osijek, objavio je HNS.

Kustić je obišao Pampas u društvu svojih bliskih suradnika - prvog dopredsjednika Ante Vučemilovića-Šimunovića, dopredsjednika Marija Smodlake i člana Izvršnog odbora Darka Raića Sudara. Delegaciju Saveza su na Pampasu ugostili predsjednik Uprave NK Osijek Ferenc Sakalj, članovi Uprave Vladimir Čohar i Valentina Koprivnjak te glavni nadzorni inženjer Darko Ojvan.


Delegacija Saveza uživo se uvjerila da su radovi na Pampasu u samoj završnici i da će Hrvatska ove godine dobiti jedan moderan, funkcionalan i vizualno dojmljiv stadion.

- Iznimno me raduje vidjeti da je stadion u završnoj fazi izgradnje i da izgleda prekrasno. NK Osijek i njegovi navijači, cijeli grad i slavonska regija imat će stadion na koji uistinu mogu biti ponosni te kamp koji će biti veliki poticaj za daljnji razvoj nogometa u regiji. Ispred HNS-a mogu reći da smo presretni što će reprezentacija moći igrati na ovako lijepom stadionu. Cijelom klubu na čelu s vlasnicima čestitam na ovom sjajnom projektu i velikom ulaganju koje nema vrijednost samo za NK Osijek i regiju već za cijeli hrvatski nogomet. Impresioniran sam i jedva čekam prvu utakmicu reprezentacije ovdje - duboko vjerujem da će to biti već u listopadu protiv Turske, poručio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!