Kustić: Lovren je bio jedan od lidera naše svlačionice

23.02.2023.

12:05

Autor: HRT/HTS

Dejan Lovren i Marijan Kustić s navijačima

Dejan Lovren i Marijan Kustić s navijačima

Foto: Igor Kralj / PIXSELL

Uz izbornika Zlatka Dalića, Dejanu Lovrenu na njegovom velikom doprinosu zahvalio je i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić.

- Dejanu prije svega želim zahvaliti na svemu što je dao hrvatskoj reprezentaciji od svog debija u listopadu 2009. godine. Pamtit ćemo njegove briljantne igre na svjetskim prvenstvima 2018. i 2022. godine, na kojima je bio jedan od stožernih igrača hrvatske reprezentacije u tim povijesnim uspjesima našeg nogometa, stoji u objavi predsjednika HNS-a.


- Osim važne uloge na terenu, Dejan je bio jedan od lidera naše svlačionice - njegov borbeni, odlučan i samopouzdan gard bio je od iznimne važnosti za naše mlađe igrače. Davao je značajan doprinos stvaranju pozitivne, zabavne i poticajne atmosfere, a iako će sada nedostajati kao igrač, siguran sam da će i dalje biti uvijek blizu reprezentacije. Dejanu od srca želimo sve najbolje u nastavku karijere, puno uspjeha i zdravlja, a vrata hrvatske reprezentacije - za koju je nastupao s puno ponosa - uvijek će mu biti otvorena.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!