Kulešević sportski direktor Osijeka: Imam jasnu viziju

29.09.2022.

14:55

Autor: I.Ž.K./HRT/NK Osijek

Ivica Kulešević

Ivica Kulešević

Foto: Dubravka Petrić / PIXSELL

Odlukom Uprave NK Osijeka Ivica Kulešević promoviran je u novog sportskog direktora kluba. 

Riječ je o bivšem igraču, treneru i voditelju škole nogometa Bijelo-plavih koji je u posljednje dvije godine obnašao funkciju pomoćnika sportskog direktora.

- Imam maksimalno povjerenje u Ivicu Kuleševića da će u novoj ulozi na najbolji mogući način provoditi sportsku strategiju kluba. Riječ je o iskusnom sportskom djelatniku koji je u NK Osijek prošao brojne uloge, a budući da je posljednje dvije godine bio pomoćnik sportskog direktora, dobro je upoznat sa svim detaljima koji se tiču njegovog posla i smjera kojim želimo ići, rekao je predsjednik Osijeka Ferenc Sakalj.

Nakon igračke karijere u Bijelo-plavom dresu, sjajnih rezultata koje je postigao kao trener u školi nogometa pa i zapažene uloge koju je imao na klupi prve momčadi, Kuleševiću su sada povjerene ovlasti provođenja sportske politike kluba.

- Hvala predsjedniku Sakalju i Upravi na povjerenju koje mi je ukazano. Dugo sam već dio kluba, imam jasnu sliku o trenutnom stanju kao i viziju u kojem se smjeru, kada govorimo o sportskom segmentu, NK Osijek treba razvijati.  Vjerujem da ću svojim iskustvom, znanjem i entuzijazmom to povjerenje opravdati i da ćemo svi zajedno biti uspješni u periodu koji je ispred nas, rekao je Ivica Kulešević.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!