21:51 / 09.09.2020.

Autor: K.L./HRT

Kulešević ostaje uz Bjelicu: Puno mi je pomogao

Nenad Bjelica (Davor Javorovic/PIXSELL)

Nenad Bjelica (Davor Javorovic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Nakon što je Osijek predstavio dva pojačanja, trener Nenad Bjelica otkrio je kako će njegov prethodnik na klupi Ivica Kulešević ostati u klubu.
Nakon što je Osijek predstavio dva pojačanja, trener Nenad Bjelica otkrio je kako će njegov prethodnik na klupi Ivica Kulešević ostati u klubu i pomagati mu oko uloge sportskog direktora, jer Bjelica u klubu ima, tzv. ulogu "menadžera engleskog tipa".

- Ivica Kulešević ostaje uz mene i pomagat će mi u ovom dijelu posla koji se tiče moje uloge sportskog direktora. Dugo se poznajemo i već mi je u ova tri dana puno pomogao na čemu sam mu zahvalan. Isto tako, zahvaljujem Alenu Petroviću s kojim smo se sporazumno rastali, ostvario je sigurno odlične rezultate u svom djelokrugu posla. Rekordnim transferima omogućio je klubu još uspješnije financijsko poslovanje što je također vrlo bitno. Sve je prošlo vrlo korektno, rekao je Bjelica.

Također, potvrdio je kako je Osijek zainteresiran za slovenskog reprezentativca Damjana Bohara koji igra na poziciji lijevog krila.

Bjelica će na klupi Osijeka debitirati u subotu protiv Rijeke.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!