Kukoč: Vrijeđali ste Tudora, vrijeđate Leku, a Hajduk nema igrače

20.02.2023.

16:28

Autor: A.M./HRT

Tonći Kukoč

Tonći Kukoč

Foto: Ivana Ivanović / PIXSELL

Bivši igrač Hajduka Tonći Kukoč prokomentirao je na Facebooku uspjehe Igora Tudora u Marseilleu i situaciju u Hajduku. 

Podsjetimo, Olympique je pobjedom 3:2 protiv Toulusea opet zauzeo drugo mjesto na ljestvici francuskog prvenstva te je prvi pratitelj i najveća prijetnja moćnom PSG-u. Tudor je u 24 kola osvojio 52 boda, što je najbolji rezultat u povijesti kluba. Sve to kao plod rada trenera kojega su, dok je bio u Hajduku, proglašavali "panjem".

- Dok je Igor trenirao Hajduk, vrijeđali su ga i omalovažavali, vikali da je panj i da nema pojma od nogometu, da je 3-5-2 neznalica. A s tom istom formacijom je napravio čudo s Veronom i sad radi čuda s Marseilleom. Tamo ima igrače, u Hajduku ih nije imao i to je kraj priče. To je još jedan dokaz da nije problem uvijek u treneru. Isto je sada s Lekom, samo je on na Poljud stigao s tri trofeja koja je osvojio s formacijom 3-4-3. I njega se sad vrijeđa da nema pojma, a jedina i prava istina je da nema kvalitetne igrače da odgovore toj formaciji. Tu sve završava, napisao je Kukoč.

Kukoč je bivši nogometaš Hajduka, za koji je odigrao 24 utakmice i pritom zabio dva gola te upisao tri asistencije, Igrao je u mnogim klubovima, Istri, Hrvatskom Dragovoljcu, Bresciji, CSKA Sofiji, Livornu, Comu, Zrinjskom, Honvedu. Trenutačno je igrač niželigaša Opatije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!